Inför januari-fönstret!

Då är årets sista dag här, och jag måste säga att säsongen hittills har gått som jag trott. Frågar du andra så säger de säkert att det gått fruktansvärt illa, men de förstår inte att detta är en långsiktig lösning att få Liverpool tillbaka till den absoluta toppen. Men vad har vi nu att se fram emot? Jo, januari-fönstret.
 
Vissa rykten säger att Brendan Rodgers får 20 milj € att handla för av FSG. Andra säger 40 milj €. Det mest sannolika är 20 milj då man  gått ut med att det inte blir någon stor förändring i januari-fönstret.
 
Chelseas Daniel Sturridge har varit önskvärd ett bra tag, och enligt Benitez så har han varit på Melwood för läkarundersökning, som han klarade av. Sturridge har inte heller medverkat i laguppställningen i Chelsea. Så med allra största sannolikhet, så kommer Sturridge att bli klar inom de första dagarna för 12 milj €.
 
När det gäller Blackpools Tom Ince, så har det inte kommit fram några mer konkreta uppgifter. Samtidigt så var tanken att hämta in Sturridge och Ince under januarifönstret.
 
Ett annat rykte som slagit ner sig bland Liverpoolsupportrar är det som Gazetta dello Sport skriver, att Liverpool ska ha lagt ett konkret bud på Wesley Sneijder för 10 milj €. Summan känns inte så realistisk, men det kan hända att detta finansieras av att Joe Cole sälja till QPR, vilket jag väntar på mer konkreta uppgifter om.
 
Med andra ord, det finns en hel del att se fram emot. Jag vill passa på och hälsa er en god fortsättning, så ses vi nästa år.
 
Gott Nytt År!

 / b.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: