Lampards vara eller icke vara

Efter dagens två mål och vändning mot Everton från 0-1 till 2-1 så har Lampard gjort det svårt för klubben att inte förlänga hans kontrakt. Det var hans 192:a mål för Chelsea vilket gör att han endast är ett mål ifrån att vara Chelseas andre bäste målgörare genom tiderna och 10 mål ifrån att vara nummer ett. Som mittfältare.

Han har varit i klubben i 12 år och han vill fortsätta spela i klubben flera år framöver. Han älskar klubben och fansen. Fansen älskar honom. Klubben? De vill bli av med honom. Hans dagar i klubben är räknade, som de även var under förra säsongen. Då stod han där och slog avgörande passningar i Champions League som ledde till att han fick lyfta Champions League-pokalen till slut. Och även nu verkar han göra allt som står i hans makt för att visa att han fortfarande, 34 år gammal, kan bidra till laget.

Jag förstår inte hur man kan vilja göra sig av med en legend som Lampard har blivit. När du behöver mål så ploppar han väldigt ofta upp där och slår in bollen i nät, det har han gjort de senaste 11-12 åren och det gjorde han även idag. Han är ryggraden i klubben, betyder så mycket både på och utanför planen för så många, har hjälpt att forma denna klubb över de senaste åren och är hjärtat i dagens Chelsea.

På tisdag kan han börja diskutera med andra klubbar. Roman, vad väntar du på?

/Semir Mehanovic

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: