Senaste transfersryktena.

Spelarrykten hit och dit, precis som vanligt.

Vinterns transferfönster är nu inte särskilt långt borta och jag tänkte passa på att fånga de rykten som verkar hetast enligt mig, eller helt enkelt de jag sprungit på den senaste tiden.

Skulle jag däremot sitta och skriva ned precis alla rykten som förekommer så skulle det först och främst bli ett väldigt långt inlägg och det skulle ta en massa tid.

 

Nåväl, inte helt förvånande nämns Chelsea ofta i dessa rykten, precis som vanligt.

 

Zlatan IbrahimovicPSG

Har visat för alla att han är för bra för franska Ligue 1 genom att göra 17 mål av PSG´s 32 totalt. Där kan ni själva räkna ut hur bra det är.

Det har pratats hit och dit om att han inte är nöjd med tillvaron i Paris så därför känns det inte helt omöjligt att hans karriär tar fart någon annanstans, varför inte i England?

Senaste igår sprang jag på ett rykte att Chelsea ger sig in i kampen om svensken, visst är det en kittlande tanke för en Chelsea-supporter.

Zlatans show mot England räcker inte för att tysta kritikerna för alltid, han behöver gå till Premier League för att bevisa sin storhet!

Radamel Falcao – Atletico Madrid

Den kanske tredje största stjärnan i Spanien har de senaste åren öst in mål där han spelat. Denna säsongen gör han inte heller något annorlunda, 16 mål på 14 matcher.

5 mål mot Deportivo för bara någon vecka sedan gör honom till ett av de hetaste namnen i transfern.

Enligt uppgifter från engelska Daily Mail sägs Chelsea vara beredda att erbjuda colombianen en rejäl hacka för hans underskrift.

Han skulle bli bäst betald i Chelsea då erbjudandet sägs ligga på 200 000 pund i veckan, cirka 2,2 miljoner kronor. (Torres har cirka 1,9 milj)

Kommer Roman öppna plånboken och köpa stjärnan? Eller sker det ett byte rakt av, Torres mot Falcao.

Real Madrid sägs också vara intresserade men där finns ännu inga uppgifter på några eventuella bud.

Wesley SneijderInter

Många menar att den 28 åriga holländska stjärnans storhetstid är förbi då han inte levt upp till förväntningarna under den senaste tiden i Inter.

PSG nämns som en möjlig destination för Sneijder och kanske skulle det kunna bli en nytändning för honom då han inte verkat trivas i Milano.

Daniel Sturridge Chelsea

Detta är en utav de rykten som florerat längst och det verkar som att den också är påväg att genomföras då Liverpool är intresserade av den engelske anfallaren.

Under de senaste 2 säsongerna har han sällan synts till i Chelseas startelva. Några inhopp då och då, några mål då och då. Det är vad man sett av honom.

Tror för alla parters skull att det är bäst för Daniel att flytta på sig för att inte stanna av helt i karriären. Liverpool känns som en klockren klubb att komma till och jag tror att han skulle kunna passa in riktigt bra.

 

Ryktena är många, en del långt i från sanningen, en del mer troliga.

Det är just det som gör det så intressant att följa.

Ena dagen kan ens favoritklubb förknippas med någon ung lovande talang, medan andra dagen en äldre mer rutinerad spelare.

Kom nu ihåg att detta är bara rykten, en del bör kanske tas med en nypa salt. Det är helt och hållet upp till er!

 

Ha en fortsatt bra helg!

/Timmy

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: