Manchester City

Vad händer om shejkerna tröttnar?

Vi kan alla Malagas något sorgsna historia. Massvis med pengar, Ruud van Nistelrooy, Santi Cazorla osv. Deras shejker tröttnade på att pumpa in pengar och nu sitter klubben med skulder upp över öronen.

Jag kan inte undgå att tänka tanken att samma sak skulle kunna hända City. Tänk om deras oljepengar börjar investeras i F1 cirkusen igen, då står ett av världens största byggen helt plötsligt utan någonting. Med deras spelare och deras löner så känns det lite som att förr eller senare kommer detta att fallera. Gynnar konkurrensen City? Får den alla att ta det där extra steget, eller är det för många stjärnor i samma lag? Antar att det krävs strikta förhållnings regler för så många stjärnor och det är nog inte dumt att ha Mancini vid rodret. Manchester City kan ju inte direkt förlita sig på att regeringen går in och betalar som för Barca och Real om pengarna skulle sluta strömma in.

Angående Citys match igår så tycker jag att de förlorade lite kontroversiellt, var lite tröjdragningar och annat i slutet. Dock så kämpade Ajax på ett härligt sätt. Alltid kul att se Ajax spela, hoppas de får behålla sina unga och komma upp sig lite i fotbolls hierarkin igen.

Måste klämma in ett annat miljard projekt såhär mot slutet, Zlatan Ibrahimovic. Vilken match, vilken ledare och framför allt vilken vinnare! Var lite av en Zlatan motståndare förut, tyckte det var lite väl hypat (från och till är det fortfarande så)  men herrejävlar vad han kan dominera. Han är en av vår tids absolut bästa spelare, oerhört nyttig för sitt lag. Mer om PSG en annan gång för nu ska jag äta mat, lika nödvändigt som fotboll, nästan.

/A

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: